Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluştuk



  • VAKFIMIZ BURSİYER VE YURTDIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERLE
    KAHVALTIDA BULUŞTU.

    Vakfımız  yurtdışında dil eğitimlerine destek verdiği Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler ile İstanbul'da bulunan EKEV Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Erzincanlı öğrencileri kahvaltı sofrasında buluşturdu.


    Erzincan Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya, öğrencilerin yanı sıra; EKEV Başkanı Sağdık Ağca, Mütevelli Heyeti Üyeleri Av. Serkan Bayram, Yahya Bayraktar ve İlhami Taşpınar, Genç EKEV Başkanı Üsame Kaya, Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Nihat Morgül de katıldı.
    Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarından Beninli Ahmet Yunus'un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Başkanımız Sağdık Ağca, 1993 yılında EKEV'in son yıllarda eğitime yaptığı katkılarla, Türkiye'de en çok burs veren İl vakfı olduğunu belirtti.


    Başkan Sadık Ağca, eğitime yapılan yatırımın önemine vurgu yaparak, "EKEV'in olmazsa olmazı eğitime katkıdır. Çünki bizler en büyük yatırımın geleceğimize yapılan yatırım olduğu inancındayız. Geleceğimiz de eğitimli bir gençlikle olacaktır. EKEV, kuruluşundan bugüne 26 bin Erzincanlı öğrenciye burs verdi. Bizi en çok mutlu eden ise, EKEV'den burs alarak eğitim gören öğrenciler bugün vakfımız aracılığıyla öğrencilere burs vermeye başlamalarıdır" dedi.
    Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Nihat Morgül yaptığı konuşmada, okul olarak insan yetistirmek istediklerini ifade ederek, "Bunun için dünyayı tanıyan ve dünya ile iletişim kurabilen, karakter ve kariyer sahibi iyi insanlara ihtiyaç var. Okulumuzun da bu hedeflere yönelik çalışmalar yapmaktadır. Yurt dışı dil eğitimide bu amaca yönelik projelerden birisi. Bu projemize destek veren EKEV Başkanı Sayın Sadık Ağca ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. EKEV'in eğitime yaptığı katkıları büyük takdirle izliyoruz. Bunda katkısı olan tüm yöneticileri ve işadamlarını tebrik ediyorum" dedi.


    Konuşmaların ardından, Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nihat Morgül, hazırlık sınıfı öğrencilerinin Ürdün´ün başkenti Amman´da yurt dışı dil eğitimi almaları projesine maddi desteklerinden dolayı EKEV Başkanı Sadık Ağca'ya bir teşekkür plaketi takdim etti.
    Afrikalı öğrencilerin ilahileri ile devam eden program, Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdurrahman Demirkoparan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle son buldu.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >