Vakfımızın Geleneksel İftar Programı




  • Açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanımız Sadık Ağca , Vakfın öncelikle Binali Yıldırım beyefendinin ve hayırsever Erzincanlı işadamlarının öncülüğünde öğrenciler burs verme noktasında Türkiye rekorunu kırmaya devam ederken bina varlıkların da her geçen gün çoğaltmaya çalıştıklarını söyledi. Gençlerimizin daha iyi ve donanımlı olmaları için ellerinden geldiklerini yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

    Sonra da Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu yaptığı konuşmada, Erzincan’ın çok şirin bir il olduğunu ve Erzincanlıların da ayrımcısız birlik beraberliğinin her yerde örnek gösterilmesini de takdirle karşıladıklarını ifade etti. Onun için Erzincan’a yakışan daha büyük projelerle hizmet etmeye çalıştıkların söyledi.


    Daha sonra iftar programında bir konuşma yapan Yıldırım, 30 yıllık geçmişi bulunduğunu belirttiği EKEV Vakfı’nın öğrencilere yönelik faaliyetlerini takdir ederek anlattı. Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin genç bir üniversite olduğunu, kuruluşundan bu yana gözle görülür bir ilerleme de sağladığını kaydetti.




    Düzenlenen Programa,
    Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım
    AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram,
    CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül,
    İstanbul Valisi Davut Gül,
    Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,
    eski Bakanlardan İsmet Yılmaz,
    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,
    Vakıf Başkanımız Sadık Ağca,
    ERSİAD Başkanı Saim Bahadır,
    Belediye Başkanları, işadamları,
    STK Dernek Başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı.


    Düzenlenen iftar programı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >