EKEV, ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ'NİN BAŞARILI ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ



  • EKEV, ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ'NİN BAŞARILI AKADEMİSYENLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ


    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) ile Erzincan Üniversitesi tarafından düzenlenen Akademik Bilim ve Sanat Ödülleri töreninde, ödüle layık görülen öğretim üyelerine, ödül ve başarı belgesi takdim edildi.
    Eğitim Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vakıf Başkanımız  Sadık Ağca, Mütevelli Heyeti Üyeleri, Üniversite Üst Yönetimi ve davetliler katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, sunulan müzik dinletisi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.
    Törenin açılış konuşmasını yapan Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesinin 'Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi' öz ülküsüne emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Bu yolda Erzincan Kültür Eğitim Vakfı ile beraber el ele vererek emin adımlarla hızla yürüyoruz" dedi.
    Vakıf Başkanımız Sadık Ağca da yaptığı konuşmada, EKEV'in dünü ve bugünü hakkında çeşitli bilgiler vererek, "Erzincan Üniversitesi kısa zamanda büyük gelişme gösterdi. Biz de EKEV olarak her zaman madden ve manen Erzincan Üniversitesinin yanında olacağız” dedi.
    Konuşmaların ardından, Sosyal Bilimler Alanında Doç. Dr. Abdulkadir Gül, Prof. Dr. Necati Fahri Taş, Temel Bilimler Alanında Yrd. Doç. Dr. Hamit Mermerkaya, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Korkmaz, Sağlık Bilimleri Alanında Yrd. Doç. Dr. Eftal Murat Bakırcı, Doç. Dr. Emin Murat Akbaş, Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Değirmenci, URAP Sıralamasına göre Fizik Bölümünde Türkiye 17’incisi olan Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, 2014 KPSS’de Eğitim Bilimleri ve Genel Kültür alanlarında Türkiye Birincisi olan Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Ahmet Terzioğlu, Webometrics tarafından yapılan h indeksi ve atıf sayılarına göre Türkiye Bilim insanları sıralamasında listede yer alan Doç. Dr. Çetin Doğar, Prof. Dr. Salih Doğan ve Doç. Dr. Salih Mutlu’ya ödül ve başarı belgeleri takdim edildi.
    Ödül ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vakıf Başkanımız  Sadık Ağca’ya üzerinde resminin bulunduğu bir bakır tepsi hediye ederken, Rektör Yardımcısı ve Erzincan Üniversite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Adem Başıbüyük de çiçek takdim etti.
    Program, Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Öznülüer  tarafından düzenlenen Kişisel Resim Sergisinin gezilmesiyle son buldu.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >