EKEV en çok burs veren vakıf oldu



  •  

    Ocak 2011

     EKEV en çok burs veren vakIf oldu

     EKEV Başkanı Sadık Ağca, Türkiye’de en çok burs veren vakıf haline gelen EKEV’in bu öğretim yılında 2 bin 100 öğrenciye burs sağladığını belirtti

     Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Gençlik Platformu, faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Platform yönetimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Gültekin’in konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi. Erzincan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) Başkanı Gülbey Sezgin ve iki kurumun yönetim kurlu üyeleri ile EKEV Gençlik Platformu üyeleri katıldı.

    Öğrencilerin ikinci adresi

    Konferansı açılış konuşmasını yapan EKEV Başkanı Sadık Ağca, Türkiye’de en çok burs veren vakıf haline gelen EKEV’in bu öğretim yılında 2 bin 100 öğrenciye burs sağladığını belirterek, "vakfımız öğrencilerimizin ikinci adresi. Her zaman onların yanındayız ve desteğimiz sürecek" dedi. EKEV’e katkı ve destekte bulunan herkese teşekkür eden EKEV Başkanı Sadık Ağca, "vakfımız bugün 4 milyon TL değerinde mal varlığı bulunmaktadır" şeklinde konuştu. Başkan Ağca, EKEV Gençlik Platformu üyelerini de çalışmalarından dolayı kutladı.

    Sezgin'den öğrencilere çağrı
    ERSİAD Başkanı Sezgin’de konuşmasında organizeyi yapan öğrencilere teşekkür etti. “Birlikte olun” çağrısı da yapan Sezgin, EKEV’de birlikte hareket ederk EKEV’in daha etkin hale getirilebileceğini söyledi.

     17 yılda 11 bin öğrenciye burs 

    EKEV Başkanı Sadık Ağca, vakfın 17 yılda 11 bin öğrenciye burs verdiğini söyledi. EKEV’den burs alarak eğitimlerini tamamlayan bir çok öğrencilerin bugün çeşitli kurumda üst düzey yönetici olarak görev yaptıklarını dile getiren Başkan Ağca, bu yablodan dolayı gurur duyduklarını da ifade etti.

     

     

    Tüm Haberler için Tıklayınız >