EKEV’e TBMM’den ‘Üstün Hizmet Ödülü’



  • Haziran 2008

     

     

    EKEV’e TBMM’den ‘Üstün Hizmet Ödülü’

     

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından “Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görülen Erzincan Kültür Eğitim Vakfı, (EKEV) TBMM’de düzenlenen törende ödülünü aldı

     

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı tarafından “Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görülen Erzincan Kültür Eğitim Vakfı, (EKEV) TBMM’de düzenlenen törende ödülünü aldı.

    74 kişi ve kuruma ödül verildi

    TBMM Başkanlık Divanı'nın Üstün Hizmet Ödülü verilmesine karar verdiği kişi ve kuruluşlar,  düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. 3.'sü düzenlenen TBMM Üstün Hizmet Ödül Töreni'nde çeşitli illerde, ülkesine ve şehrine karşılıksız hizmet eden 74 kişi ve kuruma ödül verildi.

    EKEV’e ödülünü Köksal Toptan verdi

    TBMM Tören Salonu’nda yapılan törende EKEV Başkanı Sadık Ağca’ya ‘Üstün Hizmet Ödülü’nü Meclis Başkanı Köksal Toptan verdi.

    TBMM’de düzenlenen ödül törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Güngör, Ak Parti Erzincan MKilletvekili Sabahattin Karakelle, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gülbüy Sezgin, EKEV Mütevelli Heyeti Üyesi Faruk Sezgin, EKEV Genel Sekreteri Latif Yetişkin, ve işadamı Saffet Çerçi katıldı.

    Başkan Toptan EKEV’i tebrik etti

    EKEV Başkanı Sadık Ağca’ya ödülünü veren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, EKEV’i eğitime verdiği destekten ve Erzincan’a yapmış olduğu katkılardan dolayı tebrik etti.

    Ağca: Büyük onur duyduk

    Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan EKEV Başkanı Sadık Ağca, TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nü almaktan dolayı büyük onur duyduklarını söyledi. 

    Bu onurun yanlız EKEV’e değil tüm Erzincanlılara ait olduğunu belirten Başkan Ağca,  TBMM tarafından ödüle layık görülmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini  ve eğitme yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğuna dikkat çekti.

    Bu başarı tüm Erzincanlıların

    Erzincanlıların desteğiyle öğrencilerin eğitimine katkı sunduklarını ifade eden EKEV Başkanı Sadık Ağca, “bugün yaklaşık 1500 öğrencimize burs vermemiz ve vakfımızın eğitim alanındaki faaliyetlerinden dolayı bu onurlu ödüle layık görüldük.

    Burada bizlerden desteğini esirgemeyen başta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a, işadamlarımıza ve Erzincanlılara bu ödüle bizleri layık gören TBMM Başkanlık Divanı’na tüm Mütevelli Heyeti Üyelerimiz adına, teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >