EKEV’de dil eğitimi anlatıldı



  • Şubat 2013

     

    EKEV Gençlik Platformu, English Time Dil Okulları CEO’su Kazım Kahraman’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘iş hayatında yabancı dil’ konulu konferans düzenledi

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Gençlik Platformu 2013 yılının ilk konferansını düzenledi. EKEV Gençlik Platformu, English Time Dil Okulları CEO’su Kazım Kahraman’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘iş hayatında yabancı dil’ konu konferans düzenledi.

    Ağca öğrencileri kutladı

    Erzincan Kültür Merkezi’ndeki konferansın açılış konuşmasını yapan Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, konferanslar serisini sürdüler EKEV Gençlik Platformu yöneticilerini kutladı. Öğrencilerin her zaman yanlarında olacaklarına dikkat çeken Başkan Ağca, öğrencilerden EKEV’e sahip çıkmalarını istedi. Sadık Ağca, düzenlenen konferansların öğrenciler açısından oldukça faydalı olduğunu ifade ederek, konferanslara ilgi gösterilmesini istedi.

    Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gülbey Sezgin’de konuşmasında, Gençlik Platformunu kutlayarak başarılarının devamını diledi.

    Yabancı dil önemli

    Konferansa konuşmacı olarak katılan English Time Dil Okulları CEO’su Kazım Kahraman, slayt göserisi eşliğinde iş hayatından yabancı dilin önemi ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Karaman, inşaların hiçbir konuda kendilerine sınır koymaması gerektiğini belirterek , "istediklerinizi mazeret yaratmayarak ve kendinize güvenerek başarabilirsiniz" dedi.

    Bir hedefiniz olmalı

    Kazım Kahraman, "iş hayatında gözlem çok önemlidir. Çevrenizi bol bol gözlemleyin. Her konuda fikir beyan eden kişileri değilde, bir şeyleri başarmış kişileri örnek alın. Girişimcilik için tabuları yıkmak gerekiyor. Bulunduğunuz alana fikirlerinizle bir şeyler katarsanız daha başarılı olursunuz. İş hayatında hedef koymak önemli. Hedefinizi belirlerseniz daha çabuk ilerlersiniz. İnsanların dünya görmesi ve tanıması artık çok kolay. Dünyayı gezerek bakış açınız daha genişletebilirsiniz" şeklinde konuştu.

    Soru cevap bölümünün ardından son bulan konferansa konuşmacı olarak katılan English Time Dil Okulları CEO’su Kazım Kahraman’a EKEV Başkanı Sadık Ağca ve ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin bir Erzincan fotoğrafı hediye ettiler.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >