Altan Elmas EKEV’de inşaat sektörünü anlattı



  • Mart 2013

     

    Genç EKEV Platformu’nun konferansında konuşan Sur Yapı Yönetim

    Kurulu Başkanı Altan Elmas inşaat sektörüyle ilgili çeşitli bilgiler verdi

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Genç EKEV Platformu tarafından geleneksel olarak her ay düzenlenen konferanslar serisi hız kesmeden devam ediyor. Genç EKEV düzenlediği konferansta Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’ı konuk etti. Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen konferansa, ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin, EKEV Başkanı Sadık Ağca, ERSİAD ve EKEV yönetim kurulu üyeler ve Genç EKEV üyeleri katıldı.

    Ağca öğrencileri kutladı

    Konferansın açılış konuşmasını yapan Erzincan Kültür Eğitim Vakfı "EKEV" Başkanı Sadık Ağca, Genç EKEV’in geleneksel olarak her ay düzenlediği konferansların önemine vurgu yaparak, "faydalı konferansları düzenleyen genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

    Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) Başkanı Gülbey Sezgin de konuşmasında, EKEV’den burs alan öğrencilerinin oluşturduğu Genç EKEV tarafından düzenlenen konferansların önemine vurgu yaptı.

    İdeallerimizden kopmadık

    Konferansa konuşmacı olarak katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1992 yılında kurdukları Sur Yapı’nın ideallerinden kopmadan bugünlere geldiğini belirtti.Türkiye ekonomisinin her geçen zaman iyiye gittiğine vurgu yapan Altan Elmas, "10-15 yıl önce dibe vuran ekonomimiz bugün tavan yapmıştır ve çok iyi bir konuma gelmiştir. Son yıllarda bir çok ülke ekonomisi batarken bizim ülkemiz ekonomisi etkilenmeyerek, aksine güçlenmiştir" dedi.

    Konferansın sonunda, EKEV tarafından konferansa konuşmacı olarak katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’a bir Refahiye fotoğrafı hediye edildi. Altan Elmas’a fotoğrafı, EKEV Başkanı Sadık Ağca ve ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin birlikte takdim etti.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >