EKEV Ağca ile ‘devam’ dedi



  • Haziran 2012

     

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı’nın (EKEV) 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Sadık Ağca yeniden seçildi

     

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı’nın (EKEV) 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Sadık Ağca yeniden seçildi. EKEV tarihinde bir ilke imza atan Ağca, 5 dönem üst üste seçilen tek isim oldu.

    3 bin öğrenciye burs verildi

    Erzincan Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan EKEV Başkanı Sadık Ağca, görevde bulundukları süre içerisinde yapmış oldukları çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler verdi. Vakfın 2011-2012 döneminde 3 bine yakın öğrenciye burs verdiğini belirten Başkan Ağca, "EKEV bu gücü Erzincanlılardan alıyor. Burs vererek öğrencilerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. EKEV’in sadece burs vermediğine de dikkat çeken Ağca, vakfını sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler yürüttüğünü söyledi.

    EKEV’e desteğimiz sürecek

    Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gülbey Sezgin’de konuşmasında EKEV’i çalışmalarından dolayı kutladı. Başkan Sezgin işadamları olarak vakfa desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

    Divan Başkanlığını Prof. Dr. Nurullah Gültekin, Katip Üyeliklerini ERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Morkoyun ve Fevzi Poyraz’nın yaptığı Genel Kurul Toplantısı’nda faaliyet, gelir-gider ve denetme kurulu raporları okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

    Tek listenin sunulduğu seçimlerde yapılan oylama sonucunda başkanlığa yeniden Sadık Ağca seçildi.

    Vakfa 66 yeni üye yapıldı

    Genel Kurulu Toplantısının sonunda bir teşekkür konuşması yapan Başkan Sadık Ağca, kendilerine gösterilen güvene layık olacaklarını söyledi.

    Genel Kurul Toplantısına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gülbey Sezgin, MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Osman Gür, Prof Dr. Nurullah Gültekin, Beykoz Milli Eğitim Müdürü Neşet Yayla ve vakıf üyeleri katıldı.

    Öte yandan genel kurulda, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ve Fırat Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir, vakfa şeref üyesi, 66 kişi ise üyeliğe kabul edildi.

     

     

    EKEV yeni

    Yönetim Kurulu

    Sadık Ağca (Başkan)

    Faruk Sezgin

    Yılmaz Çetin

    Saim Bahadır

    Ahmet Turan Akkaya

    Yahya Bayraktar,

    Kadir Akyalçın

    İlhami Taşpınar

    Şerif Bekar

    Hüseyin Duru

    Aydın Sarıca

     

    Denetleme Kurulu

    Kerim Özcanlı

    Burhan Başaran

    Musa Akkaya

    Tüm Haberler için Tıklayınız >