24 ERZINCAN
    KÜLTÜR VE SANAT GUNLERI



  • http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/1.jpg

    Vakfimizin her ay bir Ilçe sivil toplum kurulusunu konuk ederek birlikte organize ettigi, "24 Erzincan Kültür ve Sanat Günleri" programinin 2."sinde Refahiyelileri konuk etti.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/2.jpg

    Vakfimizin, Refahiye Kültür ve Dayanisma Dernegi ile birlikte organize ettigi "24 Erzincan Kültür ve Sanat Günleri" programina büyük ilgi gösteren Refahiyeliler, salonu hinca hinç doldurdu.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/3.jpg

    Erzincan Kültür Merkezi"nde düzenlenen ve Kur"an-i Kerim tilavetiyle baslayan programin sunumunu yapan Ihsan Payalan"in salonu dolduran davetlilerin Türk Bayraklarini dalgalandirmalari esliginde okudugu
    "Bayrak" siiri sirasinda coskulu anlar yasandi.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/4.jpg

    Programin açilis konusmasini yapan Vakif Baskanimiz Sadik Agca, 24 Erzincan Geceleri"ni tekrar baslattiklarini belirterek, "24 Erzincan Kültür ve Sanat Günleri programinin startini geçtigimiz ay Kemahlilar Dernegi ile birlikte verdik. Her ay bir ilçe dernegimizle birlikte düzenleyecegimiz programin bugün 2"incisini Refahiye Dernegi ile birlikte yapiyoruz. Geçen ay oldugu gibi bu ayda, salonu hinca hinç dolu görmekten mutluluk duyuyorum. Sizlerin bu coskusu bizlerin daha da azimli çalismasini sagliyor. Her ay bir ilçemizi burada agirlayacagiz" dedi.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/5.jpg

    Vakfimizin faaliyetleri hakkinda da bilgiler veren Baskan Sadik Agca, "Ögrencilerimizin egitimine katki yapmanin yaninda, Erzincanimizin kalkinmasi ve hemsehrilerimizin kaynasmasi için de bir çok projeye imza attik. Il vakiflari arasinda en çok burs veren EKEV, 20 adet tasinmaz mal varligi ile de gelecege umutla bakmakta. EKEV"in geldigi bu noktada en büyük pay sahibi olan basta Basbakanimiz Sayin Binali Yildirim olmak üzere tüm hayirsever destekçilerimize tesekkür ediyorum" dedi.

    hhttp://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/6.jpg

    Refahiye Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Eyüp Ferudun Süngü de konusmasinda, programa büyük ilgi göstererek, salonu dolduran Refahiyelilere tesekkür ederek, "EKEV"in baslattigi "24 Erzincan Kültür ve Sanat Günleri" programinin konugu olmaktan büyük onur duyduk. Bu tür etkinliklerin hemsehrilerimizin birlik beraberligine ve kaynasmasina büyük katki saglayacagina inaniyoruz" dedi.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/7.jpg

    ERSIAD Baskani Gülbey Sezgin, Kemah Belediye Baskani Osman Kemal Aslan, Kagithane Belediye Baskani Fazli Kiliç ve Erzincan Vali Yardimcisi Dede Musa Bastürk de konusmalarinda, EKEV"in gençlerin egitimine yaptigi katkilarin yaninda, kültürel çalismalara da büyük önem verdigini belirttiler.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/8.jpg

    Yöresel ürünlerin ikram edildigi programa katilan Refahiyeliler, Türk Halk Müzigi Sanatçilari; ZeynoEsen SögütHalis Aslan ve Sercan Direk"in söyledigi türkülerle doyasiya eglendiler.

    http://ekev24.org.tr/images/haber/refahiye/9.jpg


    Programa, Erzincan Vali Yardimcisi Dede Musa Bastürk, Kagithane Belediye Baskani Fazli Kiliç, Kemah Belediye Baskani Osman Kemal Aslan, ERSIAD Baskani Gülbey Sezgin, ERGAB Baskani Sedat Sevim, Kemahlilar Dernek Baskani Mehmet Oral, Iliç Dernekler Federasyonu Baskani Cahit Tatar, Kocaeli Erzincanlilar Dernek Baskani Güven Perçem, Avrupa Yakasi Erzincanlilar Dernek Baskani Engin Civan, Tuzla Erzincanlilar Dernek Baskani Sedat Kinsiz ve çok sayida Refahiyeli katildi.







    Tüm Haberler için Tıklayınız >