EKEV sezonu açtı 2012



  • Aralık 2012


    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı 2012-2013 konferanslar sezonuna Tarihçi Necati Gültepe’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Erzincan 150 yıllık tarihi’ konulu konferansla start verdi

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) yeni sezon koferanslarını başladı. Vakıf konferanslar serisine Necati Gültepe ile start verdi. EKEV Gençlik Platformu tarafından düzenlenen konferanslar serisinin 2012-2013 sozununa Erzincan Kültür Merkezi’nde Tarihci-Yazar Necati Gültepe’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Erzincan’ın 150 yllık tarihi’ konulu konferansla başlandı.

    Öğrenciler için faydalı

    Konferansın açılış konuşmasını yapan Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, düzenlenen konferansların öğrenciler açısından oldukca faydalı olduğuna dikkat çekerek, konferanslara ilgi gösterilmesini istedi.

    Burs miktarı artırıldı

    Vakfın bu yıl burs miktarını artırdığını da ifade eden Başkan Ağca, aylık olarak öğrencilere 124 TL burs ödemesi yaplıcağını ifade etti.

    Vakıf çalışmaları hakkında çeşitli bilgilerde veren Başkan Sadık Ağca, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

    Erzincan tarihini anlattı

    Konferansa konuşmacı olarak katılan Necati Gültepe, Erzincan’ın tarihi ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Örneklerle Erzincan tarihini anlatan Gültepe, Erzincan ve çevresinin etnik yapısı hakkında da bilgiler verdi.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >