Erzincanlılar iftarda buluştu



  • Eylül 2011

     

     

    Erzincanlılar iftarda buluştu

     

    Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği ile Erzincan Kültür Eğitim Vakfı’nın düzünlediği iftar yemeğinde Erzincanlılar biraraya geldi 

    Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) ile Erzincan kültür Eğitim Bakfı (EKEV) birlikte iftar yemeği düzenledi. ERİSAD ve EKEV tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Erzincan Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda verildi.

    Çok sayıda davetli katıldı

    Yemeğe, Milli savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Kaplan, İstanbul Milletvekilleri, İbrahim Yiğit, Sevim Savaşer, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Avrasya Bir Vakfı Başkanı Şaban Gülbahar, Fırat Plastik yönetim kurulu Başkanı Nevzat Demir, ERSİAD ve EKEV üyeleri katıldı.

    Ağca, mutluluk duyuyoruz

    İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan EKEV Başkanı Sadık Ağca, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinde Erzincanlıları biraraya getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

    Geleneksel hale getirildi

    ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin’de konuşmasında, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Başkan Sezgin, EKEV ile birlikte düzenledikleri iftar yemeklerini geleneksel olarak her yıl sürdüklerini söyledi.

    Vali Demir Erzincan’ı anlattı

    Erzincan Valisi Abdulkadir Demir’de yaptığı konuşmasında,  Erzincan’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki doluluk oranının yüzde 70’e ulaştığını belirten Vali Demir, Ergan Dağı Projesi’inin hızla devam ettiğini ve mekanik sisteminin bu yıl sonuda kadar tamamlanacağını ifade etti.

    Bakan Yılmaz’dan birlik mesajı

    Yemeğe katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise konuşmasında, Erzincanlılarla birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

    Konuşmasında birlik ve baraberlik mesajları veren Bakan Yılmaz, birlik ve bareberlik içerisinde olunduğu sürece her türlü sorunun çözüleceğine vurgu yaptı.

    Türkiye parlayan yıldız

    Avrupa’daki ülkelerinin ekonomik durumlarının Türkiye’den iyi olmadığını belirten Bakan İsmet Yılmaz, Türkiye’nin bölgesinde lider bir ülke olduğunu ve 21. yüzyıla parlayan yıldız olarak gireceğini ifade etti.

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, iftar yemeğini düzenleyen EKEV ve ERSİAD yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi.

     

     

     

    Tüm Haberler için Tıklayınız >